Castelldefels. Activa l’Estiu 2016 – INFANTS

El passat divendres, 29 de juliol, arribava a la seva fi l’edició 2016 del programa Activa l’Estiu organitzat per la Casa d’Oficis, l’Oficina de Pla de Barris de Vista Alegre i l’àrea municipal de Serveis Socials, amb la col·laboració de les àrees d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels.

El programa Activa l’Estiu té com a objectiu fomentar l’activitat educativa i el temps lliure per als infants i joves del barri de Vista Alegre durant el període de vacances.

Com a novetat, aquesta segona edició del casal d’estiu de Vista Alegre s’ha centrat en la intel·ligència emocional com life motive de totes activitats. Basat en les emocions i inspirat en la pel·lícula d’animació Del Revés, el tema central aporta un fil conductor comú per desenvolupar les activitats amb els nens, seguint l’argument del film, amb l’objectiu d’educar-los en valors en l’àmbit del temps lliure i sobretot passar-ho bé.

Al llarg d’aquest mes de juliol, tant els infants com els monitors (alumnes de la Casa d’Oficis Vista Alegre III) han desenvolupat tot tipus d’activitats: “diversos tallers, sortides a la platja i la piscina, en què han gaudit compartint grans moments, experiències i emocions; excursions on han realitzat jocs i activitats com gimcanes, els jocs de l’aigua o la ‘roomscape’ del terror, a més dels tallers de cuina divertida, experiments, ball, pintura … Tot per compartir amb els nens i nenes un estiu de noves experiències emocionants plenes d’alegria”, explica el dinamitzador del programa, Rubén Buenadicha.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme