Castelldefels. Activa l’Estiu 2016 – JOVES

El passat divendres, 29 de juliol, arribava a la seva fi l’edició 2016 del programa Activa l’Estiu organitzat per la Casa d’Oficis, l’Oficina de Pla de Barris de Vista Alegre i l’àrea municipal de Serveis Socials, amb la col·laboració de les àrees d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels.

El programa Activa l’Estiu té com a objectiu fomentar l’activitat educativa i el temps lliure per als infants i joves del barri de Vista Alegre durant el període de vacances.

L’estiu 2016 també ha comptat amb una programació juvenil orientada a fomentar una vida activa entre els joves de Vista Alegre i Castelldefels, proposant un estiu diferent, participant i gaudint de la ciutat coneixent gent nova. A més, la programació ha comptat amb activitats de reforç per contribuir a millorar el rendiment escolar el curs que ve i recuperar les assignatures pendents al setembre. D’aquesta manera, s’han combinat activitats formatives amb altres de caràcter lúdic com la sortida de bivac a Ripoll, excursions a Vilanova i Sitges, sortides a la platja de Castelldefels i esports per afavorir una vida no sedentària.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme