Castelldefels contra la violència masclista

El dimecres 25, el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència contra les Dones va tenir lloc la concentració davant l’Ajuntament i lectura del manifest contra la violència de gènere, a càrrec de Maria Camila Pons y Álex González, alumnes de l’institut Les Marines.

Les Jornades contra la Violència de Gènere 2015 volen implicar els homes en l’eradicació d’aquesta xacra social. Aquest any, amb una especial atenció a l’actitud dels homes davant la violència masclista, el municipi celebra aquestes jornades del 7 de novembre a l’10 de desembre amb un conjunt d’activitats programades per informar, conscienciar i sensibilitzar sobre aquest drama social.

L’Assemblea General de les Nacions Unides designa el 25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Castelldefels mitjançant la regidoria d’Igualtat i el Consell Municipal de les Dones organitzen anualment les Jornades contra la Violència de Gènere.

La violència i els maltractaments que pateixen les dones en l’àmbit familiar, laboral i social són per la seva dimensió com per les seves conseqüències, un dels problemes més greus que té aquesta societat.Segons un informedel Consell d’Europa, la violència del marit, company o pare és la primera causa en el món de mort i invalidesa permanent entre les dones de 16 a 44 anys, per sobre del càncer, els accidents de tràfic o la guerra.

Fotogaleria: Jornades contra la Violència de Gènere 2015

 

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme