Castelldefels estrena un nou Rellotge de Sol

Nous punts de trobada ciutadana en el marc del desenvolupament d’un model de platja familiar. La platja de Castelldefels va acollir el passat 17 de novembre una trobada cívica per presentar a la població un nou rellotge de sol.
La jornada va començar al passatge de la Platja de la Pineda (zona de vianants del Passeig Marítim), entre els carrers 11 i 13, on està ubicat el nou rellotge de sol. Estava prevista també una observació de taques i protuberàncies solars amb telescopi, a càrrec de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels i de Fora d’Òrbita. Un cel totalment ennuvolat va impedir malauradament el desenvolupament d’aquesta activitat.
Cap a les 11 hores es va procedir a la presentació del rellotge de sol, dissenyat per Antonio Bernal, divulgador científic de l’ Observatori Fabra i ex director del Planetari de Medellín, a Colòmbia. L’acte va comptar també amb la intervenció a més de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), i la conducció del regidor responsable del veïnat de la Platja, Antoni Casas (ERC).
Posteriorment, es va fer una passejada a peu fins a l’Espai del Mar (passeig Marítim, 271-275), amenitzada pel grup teatral Paranoia i una batucada a càrrec dels Tabalers de Castelldefels.

Veure fotogaleria

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme