Castelldefels. Ple d’investidura de Maria Miranda com a nova alcaldessa

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Castelldefels d’aquest dissabte 10 de juny ha finalitzat amb l’elecció i presa de possessió de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda • A més del grup polític de la nova alcaldessa, el PSC, han donat suport a la investidura de Miranda els grups municipals de Movem, ERC, PDeCAT i Castelldefels Sí Pot, que han sumat 15 vots contra els 8 reunits pel candidat presentat pel PP i els dos rebuts pel candidat proposat per Ciutadans

Aquest dissabte 10 de juny s’ha celebrat a l’Ajuntament de Castelldefels el ple d’elecció de l’alcaldessa de Castelldefels celebrat a causa de la renúncia de qui ha estat alcaldessa aquests darrers dos anys.

En virtut del pacte de Govern signat per cinc forces polítiques l’any 2015 (PSC, Movem, ERC, PDeCAT i CSPOT), la socialista Maria Miranda pren el relleu de Candela López, de Movem —candidatura que integrava ICV-EUiA, MES, Equo i Entesa—.

El Ple extraordinari d’elecció i presa de possessió ha acabat amb la investidura de Maria Miranda com a alcaldessa de Castelldefels.
Miranda ha estat proclamada alcaldessa de Castelldefels en ser la candidata més votada, per majoria absoluta, amb els vots de 15 regidors i regidores de les candidatures de PSC (4), Movem (4), ERC (3), PDeCAT (2) i Castelldefels Sí Pot (2).

La nova alcaldia prosegueix allò acordat en el pacte de formació de Govern en què estan participant les cinc forces polítiques des de les darreres eleccions. Des d’aleshores, han tingut responsabilitats de Govern totes cinc, incloent els dos regidors del PDeCAT, que s’hi van incorporar el gener de 2017.

Maria Miranda liderarà el Govern des del càrrec d’alcaldessa a partir d’ara, en la segona etapa del projecte de Govern que comparteixen.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme