Castelldefels presenta els resultats del Baròmetre Inclusiu sobre la vulnerabilitat social

L’estudi ha permès a l’Ajuntament conèixer quin és el grau de vulnerabilitat de la població de Castelldefels en relació a diferents aspectes socials i econòmics

L’Ajuntament de Castelldefels presenta aquest dimecres, 23 de novembre (18h), els resultats, dades i conclusions del Baròmetre Inclusiu, un estudi sobre els factors i la vulnerabilitat social de la població del municipi. Aquesta iniciativa, desenvolupada per la regidoria de Serveis Socials i Dependència, ha permès conèixer quin és el grau de vulnerabilitat de la població de Castelldefels en relació a diferents aspectes socials i econòmics. Aquesta informació ajudarà a planificar de forma més acurada i d’acord amb la situació de les persones de Castelldefels els serveis i projectes a realitzar en els propers anys.

L’objectiu de la acció, emmarcada en el Pla d’Inclusió Social (PLIS), era conèixer amb detall l’opinió i els problemes reals de la gent amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat, lluitar contra l’atur i l’exclusió social i atendre millor les necessitats socials de la població.

L’acte oficial de presentació dels resultats de l’estudi es presenten ara al centre cívic de Canyars-Poble Vell (carrer Església, 117). El 23 de novembre (18h), l’espai acollirà les intervencions de Daniel Tarragó, sociòleg, fundador i soci-director de la consultora Neòpolis; i Quim Brugué, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració i professor a l’àrea de Treball Social i Polítiques Socials a la Universitat de Girona.

Ambdós ponents presentaran els resultat de l’estudi i parlaran de com aquests responen a una nova realitat social on els perfils de les persones amb risc d’exclusió social s’han anat transformant arran de la situació de crisi econòmica dels darrers anys.

“Aquest estudi ens permet apropar-nos a la realitat social i tornar a analitzar si les prioritats que nosaltres vam decidir són les correcte, si hem d’anar per aquest camí, o si hem de incloure unes altres més urgents. Amb aquest acte el que fem és el retorn a la ciutadania i a les entitats amb les que estem treballant el PLIS”, explica la regidora de Serveis Socials i Dependència, Isabel Cabello.

L’acte disposa de Servei de la Infància i Servei d’Intèrpret de Llengua de Signes. Aquest cal demanar-lo amb una antelació de 48 hores a serveis.socials@castelldefels.org.

Notícia Relacionada: Castelldefels endega un Baròmetre Inclusiu per avaluar el grau de vulnerabilitat de la població

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme