Castelldefels, una platja de bandera

Vídeo promocional i divulgatiu sobre la platja de Castelldefels. El vídeo recull el gran ventall de possibilitats i activitats que ofereix la platja. El que bé podria ser un dia a la platja de Castelldefels, una platja de qualitat, equipada i amb nombrosos serveis. Una platja admás amb personalitat i identitat pròpia.

Un vídeo realitzat per David Molero i Fran Molero per al Patronat Municipal de Comunicació i Imatge de l’Ajuntament de Castelldefels.

La platja de Castelldefels, la més llarga i ampla de l’àrea metropolitana i la que rep més visitants després de la ciutat de Barcelona, mostra aquest estiu la Bandera Blava, la «Q» de Qualitat, el distintiu SICTED i la bandera Ecoplayas.

Cuatro segells de qualitat

La Bandera Blava és un guardó que atorga un jurat internacional, amb periodicitat anual, per distingir les platges que compleixen uns estàndards de qualitat en matèria d’educació ambiental i informació, qualitat de l’aigua, gestió ambiental i seguretat i serveis, entre d’altres aspectes.

Pel que fa a la «Q» de Qualitat Turística, la platja de Castelldefels ha tornat a superar l’auditoria per a 2013. Aquesta certificació de qualitat la concedeix el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

El distintiu de qualitat SICTED, que impulsa, entre d’altres organismes i institucions, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona, certifica que la platja de Castelldefels, com a destinació turística, ha assolit un nivell de qualitat homogeni.

Per últim, la Bandera Ecoplayas reconeix la qualitat sanitària, mediambiental i de serveis de la platja del municipi. La concedeix l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS), constituïda el 1965, l’única associació espanyola que abraça tots els sistemes de gestió de residus, neteja urbana i medi ambient i reuneix municipis, empreses i tècnics del sector.

FOTOGALERIA: flickr.com

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme