Castelldefels viu cinc intensos dies de Festa Major 2013

Castelldefels acaba de tancar una nova edició de La Festa Major d’Estiu, que s’ha celebrat del 14 al 18 d’agost. La Festa ha presentat un programa carregat d’activitats per a veïns i visitants. Com cada any, ha combinat propostes tradicionals a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular com gegants, grallers, cercaviles, correfoc, castells o processó, amb concerts, monòlegs, circ, ball country, orquestres, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infantils.

Una de les actuacions més destacades ha estat el concert gratuït del cantautor uruguaià de Castelldefels Sebastián Ramírez, finalista als concursos El Número Unod’Antena3, y Tú sí que vales de Tele5. L’artista va presentar Mi historia, un show que mostra el creixement musical del cantautor, intercalant composicions que per a ell són de gran importància en la seva manera de sentir la música. La nit va comptar a més amb l’actuació prèvia del també artista local Kevin Ros.

“Han estat cinc dies plens d’activitat que han integrat jornades molt completes amb propostes per a totes les edats, apostant especialment pels talents locals com Sebastián Ramírez, i que han omplert els nostres carrers de diversió per als veïns i veïnes de Castelldefels i també per a la gent d’altres municipi, que cada any ens visiten més”, explica l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP). De la mateixa manera, l’alcalde ha volgut destacar “l’àmplia col·laboració de l’Agrupació de Cultura Popular, del pregoner Xavi Pascual, i tota la gent que s’ha implicat perquè aquestes festes siguin un èxit”.

D’altra banda, el regidor de Cultura i Festes, David Grau (CiU), va destacar “la important participació ciutadana. S’ha vist molta gent gaudint a tots els espectacles que hem proposat. Hem intentat oferir propostes per a tots als públics, des de famílies, a joves i gent gran. Han estat unes festes molt repartides i s’ha vist en la participació ciutadana”.

El programa de festes va oferir a més interesants propostes gratuïtes com l’espectacle Una estona amb en Joan Pera, del conegut actor Joan Pera, i els concerts de La Málaga i The LitoSe atormenta una vecinaThe Tall Tutsies i Los Pachucos. Tots aquests espectacles van tenir lloc a la plaça de l’Església.

A tots aquests actes gratuïts se’ls hi ha sumat també dues alternatives de pagament:

– “La nit del bolero” amb Tamara i Moncho. La jove cantant i veïna de Castelldefels Tamara ha gravat un disc de boleros amb el veterà Moncho i el van presentar a Castelldefels el passat 14 d’agost. Sota el títol “Encadenados”, el disc acull catorze títols de tota la vida molt coneguts pel gran públic: PerfidiaAnsiedad,SombrasJúrameÉchame a mi la culpaEsta tarde vi lloverTres palabras

– “La cocina de los monólogos” amb Tony Moog, Albert Boira i Eva Cabezas. Els tres monologuistes van servir un xou cuinat amb cura, vital, intens, conservant el sabor “gamberro” i canalla que els va convertir en màxims exponents del gènere.

FOTOGALERIA: Festa Major de Castelldefels 2013

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme