Documental “Nascuda per estar viva” – Castelldefels: 40 anys d’Ajuntament en democràcia

El Teatre Plaza va acollir el passat 29 de novembre l’acte central de commemoració de 40 anys de democràcia a l’Ajuntament de Castelldefels. Aquest acte ha donat el tret de sortida a tota una programació d’activitat

L’objectiu és la commemoració del quarantè aniversari de les primeres eleccions municipals on els ciu­tadans i ciutadanes van escollir, per primer cop en molts anys, els seus dirigents locals. “Es tracta de fer una retrospectiva de la ciutat que era Castelldefels, la seva evolució i els objectius de futur per fer una ciutat de les persones, on viure i conviure. Un repàs per la història, les reivindicacions, el diàleg i l’esforç”, explicaven des de l’organització de l’acte.

L’acte, conduït per la presentadora de TV Ares Teixidó, va comtar amb l’actuació del Paranoia Studi, l’Escola Municipal de Dansa, el Quartet Assai i el reconeixement a alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores que han participat de la construcció i transformació de la ciutat de Castelldefels des del 1079.

Va comptar també amb les intervencions de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i la regidora de Presidència i Comunicació, Esther Niubó, així com dels ex alcaldes Antoni Padilla y Manuel Reyes, l’ex alcaldessa Candela López, i l’ex regidora África Lorente, que va parlar també en nom del primer alcalde de la democràcia, Agustín Marina, a més de rebre un reconeixement com a primera dona regidora al consistori sorgit dels comicis de 1979.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme