Alta participació en les Jornades de la Gent Gran

Les activitats programades per a les XXX Jornades de la Gent Gran, iniciades el passat 15 de maig, han omplert omplint diversos espais de la ciutat amb activitats lúdiques pensades especialment per afalagar i motivar la gent gran del municipi.

En aquesta línia, la plaça de l’Església va acollir el passat divendres, 25 de maig, l’acte central de les Jornades: el Dia de Festa per a la Gent Gran de Castelldefels, tota una jornada festiva amb ballada de Sardanes, Concert i Ball amb la Cobla i Orquestra Internacional Costa Brava. La diada, que aquest any va servir de cloenda de les jornades, va integrar un lliurament de diversos records i el tradicional homenatge a tots els matrimonis que durant aquest any 2012 celebren les seves Noces d’Or.

Les jornades començaven el passat 15 de maig a la mateixa plaça de l’Església amb la Sessió d’Aeròbic per a la gent gran, amb un gran èxit de participació. La sessió va consistir en una classe pràctica d’aeròbic per a tots els assistents. Per la tarda, l’activitat es va traslladar al Teatre Plaza on es va desenvolupar l’acte oficial d’inauguració de les Jornades amb les intervencions de l’alcalde de Castelldefels,Manuel Reyes, el regidor de Gent Gran, Javier Hiniesto (PP), i un recital de Sarsueles a càrrec de Los Principiantes.

“L’èxit d’aquestes jornades radica en el fet de que a Castelldefels tenim una Gent Gran molt activa i molt dinàmica. És molt important la realització d’aquest tipus jornades pensades especialment per a ells en agraïment al vital paper que la gent gran desempenya a la societat i al municipi. La valoració ha de ser forçosament positiva perquè els nostres majors no han faltat a la cita i han acudit a totes les propostes d’unes jornades que aquest any han hagut de venir una mica més austeres”, va valorar el regidor de Gent Gran, Javier Hiniesto(PP).

Les Jornades de la Gent Gran han estat vertebrades per tot un programa d’activitats culturals, educatives i lúdiques pensades especialment per a la gent gran de Castelldefels. Es tanquen aquest 25 de maig i han inclòs tot tipus de propostes: ball, activitat física, cinema, teatre, excursions, cant coral, sardanes, xerrades…

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme