Els Menjars d’arreu del Món tanquen una nova edició de les Jornades de Pau i Solidaritat

L’àpat popular en què col·lectius i veïns a títol individual preparen i ofereixen plats propis de la seva cultura recaptava enguany fons per a un projecte de la fundació Okume AZ.

Fins el passat 24 d’octubre, el Consell Municipal de Pau i Solidaritat de l’Ajuntament de Castelldefels ha celebrat la 26a edició de les Jornades de Pau i Solidaritat, que enguany s’agrupaven sota el lema “Treballem per un món millor”. Poesia, contes, cinema i la 20ª edició de Menjars d’arreu del món han donat contingut i significat a una nova edició de les Jornades de Pau i Solidaritat de Castelldefels. Enguany, l’espai de reflexió que proporcionen les jornades es va fixar en el drama humanitari que es viu a Europa.

Les Jornades van començar el passat 17 d’octubre  amb un recital de poesia a càrrec del Grup Alga i el quartet musical Assai, a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. També a la biblioteca, dilluns 19 va tenir lloc l’Hora del Conte Solidari, amb la companyia Estenedor.

El dijous 22 d’octubre, Cinefòrum al Metropol amb la projecció de La doctrina del shock (21 h), amb entrada gartuïta. El programa es va completar amb l’edició número vint dels “Menjars d’Arreu del Món”, el dia 24.

Els Menjars d’Arreu del Món 2015 col·laboren amb la posada en marxa d’una casa d’acollida de gent gran a Nepal

La pista esportiva de Can Roca va acollir el passat 24 d’octubre la vintena edició de Menjars d’Arreu del Món, una de les activitats amb més tradició de totes les que s’insereixen en el programa de les Jornades.

Aquest àpat popular en què col·lectius i veïns a títol individual preparen i ofereixen plats propis de la seva cultura va recaptar enguany fons que es destinaran a la posada en marxa d’una casa d’acollida de gent gran a Nepal, a càrrec de l’ONG local Okume-AZ.

Fotogaleria: XX Menjars d’Arreu del Món

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme