Els Reis d’Orient, fidels a la cita amb Castelldefels

Milers de persones van omplir, al matí, la platja, i al vespre, els carrers del centre, per rebre els Reis d’Orient el 5 de gener passat. Un any més, Ses Majestats tornaven a Castelldefels per omplir de màgia i regals els carrers i les llars de la ciutat.

Com ja és habitual, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en camell per la sorra de la platja acompanyats d’una caravana de patges i carters reials que recollien els desitjos dels nens i nenes que omplien el recorregut.
A la tarda, després d’haver reposat al Castell, el seguici reial va protagonitzar la Cavalcada, la manifestació popular que més gent aplega als carrers de tot el calendari festiu local. La caravana dels Mags va ser acompanyada per les carrosses de diferents entitats locals: Agrupació de Cultura Popular, Associació Gent Gran, els futbolistes Veterans, l’A.VV. Vista Alegre, Castelldefels en Dansa, els clubs esportius d’hoquei, rugbi i futbol sala, l’Església Evangèlica, Patachow, Hermandad Cristo de la Paz… Com és tradició, la Carrossa de l’Estel de l’Escola Municipal de Dansa obria la comitiva, i la Carbonera dels Diables la tancava. A elles s’hi sumaven tres bandes musicals.
Al balcó de l’edifici consistorial, els Reis van escoltar la lectura de la carta de desitjos comuns dels nens de la ciutat, enguany a càrrec dels alumnes de quart de primària de l’Escola La Ginesta, guanyadors del concurs escolar de cartes.
Els Mags també van tenir ocasió de saludar les persones reunides a la plaça de l’Església va rebre de mans de l’alcaldessa, Candela López, la clau que obre tots els domicilis de la ciutat, eina imprescindible amb la qual van poder dur a terme la seva missió: entrar a totes les cases per dipositar-hi els regals que petits i grans van descobrir l’endemà, el 6 de gener, Diada de Reis.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme