Jornades de les Dones 2020 – Promo

Les Jornades de les Dones commemoren enguany els 20 anys del Consell Municipal de les Dones. Per això, l’acte central de les jornades integrarà el proper 12 de març (19h) la conferència De la feminització a la feministització de la políticaa càrrec de Tània Verge Mestre, directora de la unitat d’Igualtat de la Universitat Pompeu Fabra; i una taula rodona amb Paula MattioDiana Villanueva, Núria Milà i moderada per Carme Sànchez; totes dones referents de la participació social i política de Castelldefels.

Les Jornades comencen avui 2 de març amb l’exposició a la planta baixa de l’ajuntament “Jornades de les Dones a Castelldefels”. La mostra exhibeix diferents cartells de les Jornades de les Dones, des de 1985 fins a l’actualitat. Una cessió del Grup de Dones de Castelldefels i amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal i l’àrea de Comunicació.

Per la tarda (16.45h), les activitats continuen amb L’Hora del conte Dones que fan història a càrrec de Mosaics, a la Biblioteca Oberta de l’Escola Els Pins. Una activitat per a públic familiar, a partir de 5 anys.

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Castelldefels ha convocat al matí (11.30h) una concentració a la plaça de l’Església que es va completarà amb la lectura del manifest reivindicatiu, l’espectacle de l’Escola de Dansa i un pilar de dones a càrrec de les castelleres de Castelldefels.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme