Home » Parlem amb l’alcaldessa

 • Parlem amb l’alcaldessa – Octubre 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Octubre 2021

  El programa de Ràdio Castelldefels 98.0 FM i CastelldefelsTV.org “Parlem amb l’alcaldessa”, on l’alcaldessa acostuma a parlar sobre l’actualitat del municipi, torna un mes més de manera presencial aquest 13 d’octubre en directe des dels estudis de Ràdio Castelldefels. L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, respondrà a les preguntes que li formuli la conductora de l’espai, la periodista Ana López.

 • Parlem amb l’alcaldessa – Septiembre 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Septiembre 2021

  El programa de Radio Castelldefels 98.0 FM y CastelldefelsTV.org «Hablamos con la alcaldesa», donde la alcaldesa suele hablar sobre la actualidad del municipio, vuelve un mes más de manera presencial el 8 de septiembre (12h), en directo desde los estudios de Radio Castelldefels. La alcaldesa de Castelldefels, Maria Miranda, responde a las preguntas que le formula el conductor del espacio, en esta ocasión el periodista […]

 • Parlem amb l’alcaldessa – Julio 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Julio 2021

  El programa de Radio Castelldefels 98.0 FM y CastelldefelsTV.org «Parlem amb l’alcaldessa», donde la alcaldesa suele hablar sobre la actualidad del municipio, vuelve un mes más de manera presencial el 14 de julio (12h), en directo desde los estudios de Radio Castelldefels. La alcaldesa de Castelldefels, Maria Miranda, responderá a las preguntas que le formule la conductora del espacio, la periodista Ana López.

 •  
 • Parlem amb l’alcaldessa – Junio 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Junio 2021

  El programa de Radio Castelldefels 98.0 FM y CastelldefelsTV.org «Hablamos con la alcaldesa», donde la alcaldesa suele hablar sobre la actualidad del municipio, vuelve un mes más de manera presencial el 9 de junio (12h), en directo desde los estudios de Radio Castelldefels. La alcaldesa de Castelldefels, Maria Miranda, responderá a las preguntas que le formule la conductora del espacio, la periodista Ana López.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme