Iceberg – 2on classificat – ‘Nous Talents’ 2016

Deceleratrix i Iceberg es van fer el passat 22 de maig amb el primer i segon premi respectivament a la final de la cinquena edició del Concurs de Nous Talents que va albergar al Teatre Plaza. Els dos conjunts van seduir amb la seva actuació al jurat que es va decantar per les dues formacions en detriment dels altres dos finalistes, Sergi Vidal i Ioga Flame.

En la categoria de solistes, la final es debatia entre les solistes femenines Lara Ceccon, Laia Marc i Celia Corbalan. Finalment, la potent veu de Celia va portar a la cantant a aconseguir el guardó.

Els finalistes arribaven al Teatre Plaza després d’haver estat elegits el passat 14 de maig pel jurat de la fase prèvia que va tenir lloc a la plaça de l’Església. Emmarcat dins el programa de dinamització artística de l’Àrea municipal de Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels, el certamen va néixer per donar a conèixer i difondre l’activitat dels músics i intèrprets joves de la ciutat. La final va comptar per al lliurament de premis amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, i del regidor de Joventut, Fernando Cerpa.

Un any més, la voluntat del concurs ha estat promoure la iniciativa artística dels músics de Castelldefels i donar a conèixer la seva activitat i obra. El concurs està obert a tots els estils musicals i permet a bandes i veus de Castelldefels mostrar les seves capacitats en espais emblemàtics de la ciutat com la plaça de l’Església i el Teatre Plaza, participant en un format atractiu i ple d’emocions.

Aquest any les associacions juvenils vinculades a la promoció i difusió de la música (SONA i FELSFEST) s’han implicat en l’organització del concurs en tot el procés donant-li protagonisme a aquest sector de l’associacionisme juvenil.
+ INFO: www.jovesdecastelldefels.org

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme