La Fira de Sant Valentí “Castelldefels, enamora’t” omple el Castell de visitants i romanticisme

S’apropa Sant Valentí i donat l’èxit de l’any passat, el passat 10 de febrer va tornar la Fira de Sant Valentí “Castelldefels, enamora’t”, la segona edició de la fira comercial centrada en el dia dels enamorats i que va tenir lloc novament al Castell de Castelldefels, aprofitant una nova Jornada de Portes Obertes. Així, els comerços locals van poder exposar els seus productes relacionats amb la festa de San Valentí.

A més, amb motiu de la fira, es va desenvolupar novament el Concurs de Declaracions d’Amor. Per participar es podia fer de dues maneres. Acudir al Castell i gravar en directe la declaració d’amor a la Sala d’Esgrima del Castell. O bé, enviant el teu vídeo ja gravat a www.castelldefels.org/sanvalentin. Un jurat escollirà el vídeo guanyador i el veredicte es farà públic el dia 14 de febrer a la pàginawww.castelldefels.org/sanvalentin.

Les 5 millors declaracions guanyaran dues entrades cadascuna per al concert d’Alex Ubago a Castelldefels, que tindrà lloc el proper 15 de febrer al Teatre Plaza de Castelldefels. Els guanyadors hauran de recollir les entrades a l’Oficina de Turisme de Castelldefels.

Més informació sobre el concurs a www.castelldefels.org/sanvalentin.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme