La iniciativa “Alcaldessa compromesa amb tu” recull impressions ciutadanes al barri Centre

Des del mes de gener, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), està visitant tots els barris de la ciutat amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat per conèixer de primera mà les seves necessitats

Veure fotogaleria

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), va visitar els passats 14 i 15 de febrer els carrers del barri Centre de la ciutat en el marc de la iniciativa “Alcaldessa compromessa amb tu”. Des del passat mes de gener, L’alcaldessa està visitant tots els barris de Castelldefels. L’objectiu d’aquestes visites és el d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat de barris. A aquestes visites també hi acudeixen regidors i regidores del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

“La millor manera de conèixer les opinions dels veïns de cada barri és estar al carrer, escoltant i prenent nota sobre possibles millores a realitzar. Vaig néixer a Castelldefels i sóc conscient que cada barri de la ciutat té necessitats diferents”, exposa l’alcaldessa. “Aquest és l’objectiu que perseguim amb el programa ‘Alcaldessa compromesa amb tu’. Seré a cadascun dels barris de la ciutat recollint preocupacions, treballant per donar resposta, i sumant esforços amb la ciutadania perquè Castelldefels segueixi creixent”, afegeix Miranda.

Amb aquesta iniciativa, s’ha posat en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen. “Alcaldessa compromesa amb tu” va començar el passat 30 de gener, amb la visita al barri de Vista Alegre. Al barri Centre, els passats 14 i 15 de febrer, l’alcaldessa va visitar diversos comerços i equipaments així com l’Escola d’Hostaleria i la prefactura de la Policia Local. Els veïns i veïnes trobaran el seu espai per traslladar a l’alcaldessa les seves consultes, peticions o suggeriments.“L’objectiu és seguir sumant propostes, idees i esforços perquè Castelldefels segueixi creixent”, afirma l’alcaldessa.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme