L’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, premi a l’Esportista de l’Any a la Nit de l’Esport 2013

L’acte, celebrat aquest passat divendres 14 de juny, va servir per homenatjar als esportistes de Castelldefels i per premiar les millors trajectòries en la temporada que està acabant hores d’ara

La pista poliesportiva de Can Roca va ser l’escenari aquest passat divendres 14 de juny de la XIV Nit de l’Esport de Castelldefels, que va servir per homenatjar les millors trajectòries esportives de la temporada. Amb nombrós públic (unes 500 persones), l’acte va deixar constància de qualitat de l’esport de la nostra ciutat.

Durant la cerimònia es va designar l’entrenador del primer equip d’handbol del FC Barcelona, Xavi Pascual, veí de la nostra ciutat com a Esportista de l’Any pels seus títols en la present campanya. També es va donar una Menció d’Honor per la seva trajectòria esportiva i pel suport que ha donat a l’esport de Castelldefels a l’ex tennista Andrés Gimeno. Un dels moments més especials de la cerimònia es va produir en pujar a l’escenari l’equip del Futbol Sala Castelldefels amb jugadors amb paràlisi cerebral per recollir el reconeixement dins de la categoria d’esport per a esportistes amb discapacitat, el que va provocar un llarg i emotiu aplaudiment per part de tot el públic.

L’acte, coorganitzat per l’Ajuntament de Castelldefels, a través del Patronat Municipal d’Esports, i la publicació local La Voz, va comptar amb la direcció artística de Paranoia Teatre, grup teatral local que va realitzar diferents gags durant la vetllada.

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP), el regidor d’Esports, Xavier Amate(CIU), i l’editor de La Voz, Oscar López, van destacar en els seus parlaments el bon moment que viu el nostre esport i l’esperit esportiu dels ciutadans de Castelldefels, fet que ha quedat refrendat amb les designacions del nostre municipi com a Ciutat Europea de l’Esport 2013, Ciutat del Bàsquet Català 2013 i Destinació de Turisme Esportiu. Reyes, Amate, López i representants dels diferents esponsors que han col·laborat en la Nit de l’Esport, van fer el lliurament dels premis.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme