Les Jornades contra la Violència envers les Dones, marcades per una forta implicació ciutadana

De l’11 de novembre al 3 de desembre Castelldefels va celebrar les catorzenes Jornades del Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència Envers les Dones • Activitats molt diverses per difondre entre la ciutadania el drama humà que comporta la violència masclista

La ciutat de Castelldefels va celebrar fins al 3 de desembre les catorzenes Jornades del Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència envers les Dones.

L’amplíssim programa —que pot consultar i descarregar complet en aquest enllaç— va oferir activitats molt diverses per difondre entre la ciutadania el drama humà que comporta la violència masclista i la necessitat d’acabar amb ella.

La inauguració de l’Espai Montserrat Roig, el passat 10 de novembre, ve ser una de les activitats destacades d’un programa gestat pel Consell Municipal de les Dones que es nodreix de la transversalitat.

Les Jornades van desenvolupar des de tallers d’autodefensa per a dones en diferents circumstàncies fins a tres sessions de cinefòrum, amb les pel·lícules La estación de las mujeres, Sufragistas i Conegudes també a casa.

El passat 25 de novembre es va commemorar el Dia Internacional amb una concentració a la plaça de l’Església (12 h) i amb l’acte central, a l’Espai Montserrat Roig (19 h), que va incloure la conferència sobre “El sistema judicial i la violència masclista”, a càrrec de la magistrada Francisca Verdejo Torralba.

Teatre, contes infantils, conferències… van completar un programa que va incloure una exposició de fotos de Pilar Aymerich i la mostra “Resistents i deportades”, de l’Amical Mathausen.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme