Les Nits entre Palmeres tanquen l’Estiu 2014 amb Cebra de Paso

El grup local va posar el punt final d’aquest any al cicle estival d’espectacles en un cap de setmana en que també van actuar l’Escola de Country, Danyel Bravo, i l’Espai de Ball

La setmana passada  les Nits d’Estiu entre Palmeres van dir adéu fins l’estiu vinent amb una doble cita. El passat 29 d’agost, el programa tornava a obrir-se amb una exhibició de l’Escola de Country. Després va arribar el concert de Danyel Bravo (cançons d’ahir i avui), i l’actuació de l’escola de ball Espai de Ball (jazz, teatre musical, líric, balls de saló, zumba, salsa). El 30 d’agost, nova exhibició de l’Escola de Country seguida del concert del grup local Cebra de Paso (pop-rock), que va servir de cloenda del cicle estival d’espectacles.

Totes les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) el programa de les Nits d’Estiu entre Palmeres ha ofert actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 20.30 hores a la plaça de les Palmeres. Després de l’èxit dels tres anys anteriors, la quarta edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres” ha tornat a collir un bon èxit de participació i assistència. La iniciativa cultural va néixer amb l’objectiu de dinamitzar les nits estivals a la zona de la platja de Castelldefels.

“Creiem que ha estat una magnifica edició de les Nits d’Estiu entre les Palmeres, amb una gran oferta per a tots els públics i que ha congregat multitud de veïns i veïnes que han gaudit del gran talent de tots els participants. Aquesta III Edició consolida aquest cicle musical d’estiu a Castelldefels i seguirem treballant per tal que 2015 sigui encara millor. I com no podia ser un d’altre manera, m’agradaria felicitar a tots els participants i als tècnics de l’Ajuntament per la seva feina un any mes”, va valorar el regidor de Governació, Via Pública i Platges, David Solè.

També la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano, es va mostrar satisfeta ja que “un any més les Nits entre Palmeres han reconegut el gran esforç de totes les nostres associacions i han tornat a superar-se en el seu nivell de qualitat i assistència de públic”.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme