Els trofeus de la Roja a Castelldefels

Unes 2.000 persones es fotografien a Castelldefels amb les Eurocopes i la Copa del Món. Aquesta era la primera vegada que el trofeu de l’Eurocopa 2012 visitava una ciutat catalana

El saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels va ser un formiguer de persones durant tot el dia d’ahir per veure les dues copes d’Europa i la copa del Món que ha guanyat la selecció espanyola de futbol en els últims quatre anys. Aquesta era la primera vegada que les tres copes juntes visitaven una ciutat catalana.

Les cues per veure els trofeus de les Eurocopes 2008 i 2012 i del Mundial 2010 guanyades per la selecció espanyola van ser constants durant tota la jornada d’ahir, 30 de setembre, a la plaça de l’Església i, posteriorment, al Saló de plens de l’Ajuntament de Castelldefels.

L’horari per veure les copes i poder fotografiar-se amb elles va haver de ser ampliat de 10 a 22 hores per poder acollir a les 2.000 persones, entre adults i nens, que es van acostar a l’ajuntament per veure aquests trofeus històrics per al futbol espanyol.

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va afirmar estar “orgullós que els veïns la ciutat i de la comarca hagin pogut compartir el triomf de la selecció” fent-se una foto amb aquestes tres copes a Castelldefels. Reyes va declarar que “aquests trofeus representen l’esforç col·lectiu, el resultat del treball conjunt de catalans, asturians, madrilenys, andalusos, manxecs… per portar la selecció al més alt a nivell mundial. Aquests trofeus representen el triomf de tots”.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme