Marxant la Ruta de Tapes 2014

La tradicional proposta gastronòmica va començar el passat 28 de juny coincidint amb la Shopping Night • Aquest any des de l’organització estan disposats a apostar al màxim per aquest esdeveniment, ja que “la Tapa és un producte molt accessible per als clients”

El passat 28 de juny va arrencar la Ruta de Tapes 2014, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i el patrocini de Cerveses Damm i Solbar. La presente edición se presentó durante la pasada Shopping Night, en un acto que contó con la participación del alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano, el president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz, el president de l’associació de comerciants Castelldefels Activa, Juan Enrique de Temple, i el músic local, Sebastián Ramírez.

Aquest any des de l’organització estan disposats a apostar al màxim per aquest esdeveniment, ja que “la Tapa és un producte molt accessible per als clients”. El seu preu de venda, serà de 3 € i els restauradors i hostalers hauran d’esforçar a oferir qualitat, presentació i un excel·lent gust pel paladar regat amb una copa de vi o cava, cervesa, aigua, refresc … durant tots els dies en l’horari que el local estigui obert al públic, excepte dies de festa i vacances.

El president del Gremi, Manuel Ángel Ortiz, afegeix que “hem de cuidar molt bé al client, que sempre té raó, oferint un bon servei pel bé de Castelldefels i tota la gastronomia en general”. Per tot això des del Gremi d’Hostaleria es vol potenciar la VII Ruta de la Tapa 2014, “per crear un costum en els ciutadans i que coneguin els locals i en especial als excel·lents restauradors que té el nostre municipi”.

Consulta l’oferta de la Ruta de Tapes 2014 [Document PDF]

+ INFO: www.gremihostaleria.cat

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme