Nombrosa afluència de públic a la Muntanyeta per gaudir de ‘La llegenda del Gar-i-Got’ 2015

Amb motiu dels tres dies de dol a la ciutat, l’espectacle dramàtic amb efectes especials de llum i foc es va representar finalment el passat 9 d’agost • Al vídeo de CastelldefelsTV.org pots gaudir de la versió íntegra de la representació

La llegenda el Gar-i-Got arribava el passat 9 d’agost en edició dominical després de que el tradicional espectacle s’ajornés amb motiu dels tres dies de dol a la ciutat. No obstant això, el públic va ser fidel al tradicional espectacle i va omplir el recinte habilitat al parc de la Muntanyeta. La representació, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa i l’Ajuntament, va tornar servir de pròleg i obrir el programa de la Festa Major de Castelldefels, que se celebra del 14 al 16 d’agost, i que enguany presenta com a propostes destacades el concert gratuït de Danza Invisible (15 d’agost – 0.30 h Plaça de l’Església), l’actuació de fi de festa amb Hotel Cochambre (16 d’agost – 0.15 h Plaça de l’Església), o els esperats Focs Artificials (16 d’agost– 23.30 h Plaça de les Palmeres).

Aquest any el pregó de festes anirà a càrrec de l’actriu i veïna de Castelldefels Roser Camí, (14 d’agost – 20 h Des del balcó de l’Ajuntament).

Veure fotogaleria de La Llegenda del Gar-i-Got 2015

Amor, màgia i destrucció

Amb un impactant espectacle de representació dramàtica i efectes especials de llum i foc, la “Llegenda del Gar-i-Got” va relatar com fa molt de temps els camperols i pescadors de Castelldefels van veure alterada la seva pacífica vida amb l’aparició de les “Legions del Mal” que, comandades per Llucifer, van sembrar la mort i la destrucció a tota la comarca. Gar-i-Got un drac bo que viu entre els veïns de Castelldefels narrarà aquest dissabte què va succeir exactament.

A càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular i la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa, la representació de la Llegenda del Gar-i-Got atreu cada any l’expectació de grans i petits. És una de les activitats amb més poder de convocatòria i el tradicional tret de sortida de la Festa Major de Castelldefels.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme