Nova edició “Alcaldessa compromesa amb tu” a Castell-Poble Vell i Can Vinader

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), dedica aquests 19, 20 i 21 de març a Castell-Poble Vell i Can Vinader per recollir les impressions i observacions dels veïns dels barris, en el marc de la iniciativa “Alcaldessa compromesa amb tu”. Des del passat mes de gener, l’alcaldessa està visitant tots els barris de Castelldefels. L’objectiu d’aquestes visites és el d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat de barris. A aquestes visites també hi acudeixen regidors i regidores del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

“La millor manera de conèixer les opinions dels veïns de cada barri és estar al carrer, escoltant i prenent nota sobre possibles millores a realitzar. Vaig néixer a Castelldefels i sóc conscient que cada barri de la ciutat té necessitats diferents”, exposa l’alcaldessa. “Aquest és l’objectiu que perseguim amb el programa ‘Alcaldessa compromesa amb tu’. Seré a cadascun dels barris de la ciutat recollint preocupacions, treballant per donar resposta, i sumant esforços amb la ciutadania perquè Castelldefels segueixi creixent”, afegeix Miranda.

Amb aquesta iniciativa, s’ha posat en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen. Als barris del Castell-Poble Vell i Can Vinader, aquests 19, 20 i 21 de març, l’alcaldessa visita diversos comerços, equipaments i centres educatius. Els veïns i veïnes trobaran el seu espai per traslladar a l’alcaldessa les seves consultes, peticions o suggeriments.”L’objectiu és seguir sumant propostes, idees i esforços perquè Castelldefels segueixi creixent”, afirma l’alcaldessa.

Lluita contra l’incivisme i millores Joan XXIII i Manuel Girona

“Castell-Poble Vell és un barri amb molta circulació i molta activitat on una de les problemàtiques principals és l’incivisme”, ha explicat l’alcaldessa Maria Miranda. Per això, “els agents cívics ha reforçat la ruta per aquesta zona i des de l’Ajuntament farem durant els propers mesos un seguiment important”.

A més, durant els propers mesos, tal i com ha anunciat l’alcaldessa, s’emprendran diferents reformes i remodelacions. “Una d’elles serà la reforma de la plaça Joan XXIII. Consistirà en un canvi d’imatge de la plaça concretament i també una millora de l’asfaltat i l’entorn”.

“D’altra banda, pel que fa a l’avinguda Manuel Girona pujant cap al Castell, existeix un projecte que s’està elaborant i que els propers mesos serà una realitat”, ha afegit Miranda. “Aquest projecte, que també hem traslladat a l’associació de veïns de Can Vinader, té l’objectiu de millorar aquesta pujada cap el Castell i fer més accessible el Parc del Castell”.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme