Obert el període de votació popular dels finalistes de la XX Nit de l’Esport 2019

Un dels finalistes de les quatre categories d’esportistes individuals (masculí i femení de més de 18 anys, i de categories formatives) s’escullen a través del vot dels ciutadans • Els altres finalistes d’aquestes categories i la totalitat de la resta surten de la decisió del Jurat tècnic dels guardons • La cerimònia tindrà lloc el proper 3 de maig al Poliesportiu Municipal Can Vinader

El proper divendres 3 de juny (21h), Castelldefels viurà la 20ª edició de la Nit de l’Esport. La cerimònia, en la que es premien els millors esportistes individuals i els equips de la ciutat, tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Can Vinader.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Esport tornarà a comptar amb una eina que ja es va fer servir en anteriors edicions, el fet que els ciutadans poden votar a aquells que considerin com a millors esportistes de la temporada 2018–19 en quatre categories: “Millor esportista femenina de més de 18 anys”, “Millor esportista femenina de categories formatives”, “Millor esportista masculí de categories formatives” i “Millor esportista masculí de més de 18 anys”. De la seva votació sortirà un dels finalistes dels premis, els altres i la resta dels finalistes de les altres categories surten de la decisió del Jurat tècnic dels guardons.

El període de votació romandrà obert del 5 al 23 d’abril a les 23.59 h. Per participar, únicament s’ha de clicar a l’enllaç  VOTACIONS MILLOR ESPORTISTA , i accedir a l’apartat amb les diferents categories.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme