Parlem amb l’alcaldessa – Abril 2018

El programa de Ràdio Castelldefels 98.0 FM i CastelldefelsTV.org “Parlem amb l’alcaldessa” torna aquest dimecres als estudis de l’emissora municipal. L’espai mensual on l’alcaldessa acostuma a respondre sobre l’actualitat del municipi i a les preocupacions que li planteja la ciutadania es realitza aquest 11 d’abril (12h) en directe.

Com és habitual, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), respondrà a les preguntes dels ciutadans, que podran plantejar les seves qüestions desde la unitat mòbil de la ràdio ubicada en aquesta ocasió a la plaça de l’Església o mitjançant el telèfon de la ràdio (93 664 17 52).

Abans i durant el programa, els ciutadans també poden fer arribar les seves preguntes a l’alcaldessa a través del Twitter de l’@ajcastelldefels amb el hashtag:#‎parlemambalcaldessa i/o través de la pàgina de Facebook (www.facebook.com/ajuntamentdecastelldefels) enviant un missatge.

“Parlem amb l’alcaldessa” es podrà seguir en directe a l’emissora municipal Ràdio Castelldefels (al 98.0 de la FM o bé a través d’internet a l’adreça: www.radiocastelldefels.org/on-line) i a través de Facebook Live. El vídeo del programa es podrà veure a la carta unes hores després a l’espai “Parlem amb l’alcaldessa”, a CastelldefelsTV.org.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme