Policia Local 2018 – Al costat de les persones

La Policia Local va celebrar el passat divendres amb un acte institucional la commemoració de Sant Miquel, patró d’aquest cos policial. La finalitat d’aquest acte, celebrat el passat 28 de setembre a la sala Frederic Mompou, és a més reconèixer ciutadans, professionals, i agents tant de la mateixa Policia Local com agents d’altres cossos policials que operen a Castelldefels per la seva implicació amb la ciutat.

Aquests reconeixements van estar precedits pel visionat d’un vídeo que registrava els darrers avanços tecnològics amb que compta la policia local per dur a terme la seva tasca de seguretat com l’ús d’un dron i la voluntat de proximitat a la ciutadania que caracteritza aquest cos policial. Així mateix la Policia Local també va voler reforçar  el seu respecte pel medi ambient exhibint durant l’acte dues motos elèctriques de patrullatge que s’han afegit al seu parc de vehicles.

A més del reconeixements a ciutadans i a agents de la Policia Local per la realització d’accions concretes, durant l’acte es van atorgar també medalles al mèrit professional a agents dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional i de la Guardia Civil, 10 medalles per antiguitat i una medalla al mèrit especial a membres del cos de la Policia Local.

L’acte va comptar amb les intervencions del regidor de Governació de l’Ajuntament de Castelldefels, Jordi Planell (PSC), i de l’alcaldessa de la ciutat, Maria Miranda (PSC). També hi van assistir  regidors i regidores del consistori i representants d’entitats cíviques de Castelldefels.

És un honor participar en la celebració de Sant Miquel, Dia del Patró de la Policia Local. Tenim el privilegi que la nostra Policia está formada per persones que senten Castelldefels com casa seva, i dia a dia tornen al municipi una mica d’allò que el municipi els ha donat.

“Hem de ser conscients que Policia i ciutadania estem en el mateix camí per aconseguir un Castelldefels més cívic, net i respectuós amb el descans dels veïns”, va afirmar Miranda. “És responsabilitat nostra. Com sempre diem, amb cada gest cívic que realitzem, fem feliç a tota una ciutat com és Castelldefels”.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme