Policia Local, al costat de les persones

Amb motiu de la celebració del Patró de la Policia Local, el cos i l’Ajuntament han volgut reconèixer la tasca destacada aquest any dels seus agents així com de la ciutadania que ha contribuït a millorar la convivència al municipi

El passat 30 setembre, el centre Frederic Mompou va acollir la celebració del Patró de la Policia Local de Castelldefels. L’acte va integrar el lliurament de reconeixements a la tasca dels agents del cos que han realitzat actuacions destacades durant l’últim any així com la concessió de medalles al mèrit policial i insígnies pel compliment de 25 anys de servei així com la projecció d’aquest vídeo. De la mateixa manera, Ajuntament i Policia Local han volgut donar reconeixements per la seva col·laboració en actuacions destacades a la ciutadania que ha col·laborat a millorar la seguretat i la convivència a Castelldefels.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, el regidor de Governació, Jordi Planell, i el cap de la Policia Local Raúl Vergel.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme