Sant Jordi deixa a Castelldefels una nova diada de llibres i roses

El programa de propostes culturals que promouen aquest mes les entitats i l’Ajuntament van cristal·litzar el passat 23 d’abril en la celebració de la Diada de Sant Jordi

Llibreters i llibreteres, floristes i entitats culturals i ciutadanes van protagonitzar el passat 23 d’abril la celebració d’una nova Diada de Sant Jordi a Castelldefels.

A plaça es va poder trobar, com és costum, parades de flors i llibres, de comerciants de la ciutat i d’entitats culturals i ciutadanes sense ànim de lucre, clubs esportius, ONGs, partits polítics i serveis públics, com ara la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, el Teatre Plaza, Ràdio Castelldefels 98.0 FM, o el Servei Local de Català.

La jornada es va completar amb la Mostra de Pintura al carrer que organitza cada any l’Associació d’Artistes Plàstics. La mostra es va poder visitar a la cantonada de la plaça de l’Església amb l’avinguda Primer de Maig.

Al llarg del mes d’abril, l’Àrea municipal de Cultura i Festes organitza un seguit d’activitats complementàries a Sant Jordi. Entre elles, brilla especialment la Revetlla de Sant Jordi, el dissabte 21 d’abril, a la biblioteca, que commemora el sisè aniversari d’aquest equipament cultural municipal.
Espai d’animació, contes i tallers al pati de l’edifici de la república

I enguany, va tornar tot un recull d’activitats que es van aplegar a l’espai d’animació infantil i tallers en què es va convertir el pati de l’edifici de la República, al carrer Arcadi Balaguer, al costat de la plaça.

Activitats organitzades per la Regidoria de Pau i Solidaritat i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Com cada any les entitats del Consell municipal de Pau i Solidaritat també van tenir els seus estands: Tallers de punts de llibre i jocs al voltant dels temes de la pau, la solidaritat i els drets humans, adreçats als grups escolars i l’espectacle Una carretada de contes a càrrec de la Guilla Teatre.
+ INFO: Programa Sant Jordi 2018

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme