Nou pàrquing gratuït per a Vista Alegre

L’Ajuntament de Castelldefels, mitjançant l’Oficina del Projecte d’Intervenció Integral del Barri de Vista Alegre, ha habilitat una nova zona d’aparcament en superfície al carrer Giralda 6, als baixos del Centre Sociocultural del barri.

Es tracta d’una zona d’aparcament gratuït en superfície amb capacitat per a 27 places de cotxe, 8 motocicletes i 3 bicicletes. El nou aparcament compta amb una superfície habilitada total de 895 metres quadrats.

El nou pàrquing es va inaugurar divendres passat, dia 15 de juny, i entrarà en funcionament el 2 de juliol.

Van intervenir en la cerimònia inaugural l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes qui va destacar que aquesta intervenció “és una petita contribució a la millora de l’aparcament en un barri on és molt difícil i complicat trobar-ne”. L’alcalde va afegir, però, que la construcció d’aquest aparcament “és un primer pas,  ja que queden moltes millores encara per fer en el barri, encaminades a millorar la qualitat de vida del veïnat”. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme i Obres,Jesús Romo (PP), va manifestar durant la seva intervenció que “aquest aparcament és una mostra de la voluntat municipal per seguir millorant el barri”. Per la seva banda, el president de l’Associació de Veïns de Vista Alegre, José Uréndez García, va apel·lar el civisme del veïnat per tal que l’aparcament sigui efectivament de rotació i pugui beneficiar al major nombre de persones usuaries possible.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme