Sobre CastelldefelsTV.org

CastelldefelsTV.org va nàixer a l’octubre de 2009, coincidint amb la Gala de Celebració dels 30 anys de la Comunicació Municipal. Des de la seva creació, es va marcar l’objectiu acostar la realitat municipal a la ciutadania de Castelldefels a través de continguts audiovisuals.

CastelldefelsTV.org és una plataforma audiovisual a través d’Internet que s’ha esforçat per oferir continguts de qualitat als seus habitants. Proporciona la possibilitat de disposar d’una televisió a la carta, i seleccionar els vídeos desitjats, o de continguts que s’emeten en streaming, on es veu l’activitat de la ciutadania diàriament. Aquí tindràs l’actualitat sobre les notícies de ciutat, cultura o esdeveniments esportius.

A CastelldefelsTV.org trobaràs diferents seccions temàtiques com Actualitat, Festes, Societat, Cultura i Lleure, Esports o Turisme. Una Videoteca com arxiu on consultar tots els continguts audiovisuals així com la secció de TV en Directe per accedir a les emissions en streaming. També disposa d’un apartat específic per a l’Escola de Dansa i de seccions per a programes periòdics com FAN Castelldefels, Parlem amb l’Alcadessa o El Ple Municipal.

CastelldefelsTV.org complementa la informació que transmeten els altres mitjans de comunicació local: revista El Castell, ElCastell.org, Ràdio Castelldefels 98.0 FM i web de l’Ajuntament www.castelldefels.org.

Equip Àrea de Comunicació i Imatge

Gestiona els serveis de comunicació, pel mitjans escrits, de radiodifusió i audiovisuals de l’Ajuntament de Castelldefels.

Adreça
Plaça de l’Església, 1

Telèfon
936 364 509
936 651 150

Fax
936 640 999

Correu-e
comunicacio@castelldefels.org

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme