Home » ‘FAN’ Castelldefels

 • ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep7 – Antonio Serrano, metge especialista en psiquiatria

  ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep7 – Antonio Serrano, metge especialista en psiquiatria

  Llicenciat en Medicina, doctor en Psiquiatria i Psicobiologia i Màster en Gestió Sanitària, Antoni Serrano és, des de 2018, adjunt a la Direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que té una seu a Castelldefels. Gestiona unitats d’hospitalització psiquiàtrica i ambulatòria. És membre de comissions clíniques que assessoren el Govern en matèries com salut mental i addiccions.

 • ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep6 – Sonia Sendra, biògrafa i filla de Casto Sendra, Cassen

  ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep6 – Sonia Sendra, biògrafa i filla de Casto Sendra, Cassen

  Sonia Sendra Crespo, veïna de Castelldefels des de fa més de 25 anys, és professora de Llengua i Literatura castellana. És autora de la biografia, “Cassen, fent broma amb el meu pare”, un treball de recerca i creació sobre la figura d’aquest còmic polifacètic al qual ha dedicat dos anys de la seva vida.

 • ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep6 – Marta Rebollar, presidenta d’EscolesCoop

  ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep6 – Marta Rebollar, presidenta d’EscolesCoop

  Ha estat elegida presidenta d’EscolesCoop, la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya. És directora i cooperativista de l’escola Petit Món-Felisa Bastida de Castelldefels des de fa 26 anys.

 •  
 • ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep5 – Fran López, xef

  ‘FAN’ Castelldefels T4 Ep5 – Fran López, xef

  Amb només 16 anys, Fran López, quarta generació de cuiners, estudia a l’Escola de Hoffman. Es trasllada després a París i es queda tres anys amb Alain Ducasse. Torna a Espanya, obre el restaurant Villa Retiro i amb només 25 anys obté la primera estrella Michelin. La segona arriba quan en té 32. Fa un any es va incoporar com a xef al restaurant Xalar, […]

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme