Vine a la Festa Major. Te esperamos fuera ;)

Els dies 12, 13, 14 i 15 d’agost se celebrarà la Festa Major d’Estiu de Castelldefels.

Enguany podrem gaudir de grans novetats que seran del gaudi de tot tipus de públic. El diumenge 12 d’agost, per començar a escalfar motors, comptarem amb l’actuació de l’actriu, cantant i presentadora Nina i el grup d’Havaneres Port Bo, a la Plaça de l’Església, que ens delectaran amb l’espectacle en el qual fusionen les havaneres i la increïble veu de Nina. Un viatge per les cançons de taverna que entonaven els cantors de la costa, amb la degustació del clàssic acompanyament del rom cremat.

Per al dilluns 13 d’agost els castelldefelencs seran sorpresos amb un espectacle de llums i so que embolicarà a tots els presents a la Plaça de l’Església. Un espectacle que agradarà a petits i grans. Aquest espectacle substituirà als tradicionals focs d’artifici de la platja.

I com a novetat, els jardins del Castell acolliran l’actuació de Berto Romero, amb el seu darrer èxit, La apoteosis necia, un show que desplega el inconfusible i personal humor de Berto, al llarg de noranta minuts de monòlegs i cançons. Un espectacle únic amb un dels artistes més intel·ligents del panorama actual, el dilluns 13 a les 21.30h.

El dimarts 14 d’agost els seguidors i fans de Leiva, excomponent del grup Pereza, podran cantar amb ell als jardins del castell, a les 21,30h. El grup Pereza va acomiadar la gira Aviones amb un ple total al pavelló d’esports de Madrid i a partir d’aquí Leiva va crear el seu primer disc en solitari, Diciembre, en un format més acústic i pròxim. Aquest projecte aterra a Castelldefels, amb cançons amb molta paraula i molta música.

Les entrades per als dos espectacles es podem comprar de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a www.telentrada.com, i a www.cantauticket.com.

A més a més, el Castell es convertirà en un espai “chill out”, entre les 19 i les 2 hores on, assegut en còmodes butaques, el públic podrà gaudir de bona música i bona companyia.

Al marge de totes aquestes novetats, la Plaça de l’Església i espais adjacents i el parc de la Muntanyeta acolliran un munt d’espectacles infantils, les clàssiques orquestres, el correfoc, les cercaviles i diverses activitats d’entitats.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme