Carnestoltes 2020 – Rua d’adults

El Carnaval de Castelldefels, una de les celebracions més esperades, va deixar el passat cap de setmana a la ciutat nous episodis de celebració, música, ball, disbauxa i participació. Durant el divendres 21 de febrer els diferents centres escolars es van avançar amb les seves respectives festes de Carnaval, alguns amb rua pel carrers del municipi. Aquest mateix dia, el Casal de Joves de Castelldefels va organitzar la seva festa de disfresses a les seves instal·lacions al Centre Cívic Frederic Mompou.

El gruix del programa arribava el passat dissabte, 22 de febrer. Pel matí, va tornar el Carnaval a la platja gràcies a la col·laboració de les associacions veïnals dels barris de Baixador i Lluminetes, que assumeixen l’organització d’aquesta festa a la primera línia de mar amb el suport de l’Ajuntament. La celebració va integrar tallers infantils, passejada acompanyats pels tabalers de l’Agrupació de Cultura Popular, i l’animació i arribada del Rei Carnestoltes a càrrec del grup de teatre Diviertt.

Ja per la tarda, torn de la Gran Rua de Carnaval, que va partir amb 22 comparses de la rambla Blas Infante per finalitzar a la plaça de l’Església on va tenir lloc el lliurament del bastó de la ciutat per part de l’alcaldessa al Rei Carnestoltes, que un any més va venir acompanyat del seu seguici. També es va procedir al lliurament de premis a les millors carrosses i comparses, i també del concurs de cartells:

  • Millor disfressa: La amistad se viste de gala (Amigos del Carnaval)
  • Millor acompanyament musical: Agrupa Radioactiva (Agrupació de Cultura Popular)
  • Millor Coreografia: Operación Los Ángeles (Sueño Andaluz / Danzarte)
  • Millor Carrossa: Àfrica (La Follie Nuit)
  • Millor Comparsa: Bidibi Badibi Bu (Centro Cultural Andaluz Al Alba)

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme