Castelldefels fomentarà l’aprofitament del menjar amb la Festa dels Aliments Aprofitats

L’Ajuntament organitza el pròxim 14 de maig la Festa dels Aliments, una jornada amb moltes activitats lúdiques i de conscienciació de la necessitat d’aprofitar el menjar • Es cuinarà amb productes que s’hauran recuperat de comerços de la ciutat i pagesos de la comarca

La plaça de l’Església i l’Edifici de la República  acullen el proper 14 de maig la Festa dels Aliments, una jornada que proposa diverses activitats lúdiques i de conscienciació de la necessitat d’aprofitar el menjar i contra el malbaratament d’aliments.

L’acte central serà un dinar popular gratuït obert a tothom que es cuinarà amb productes que s’hauran recuperat de comerços de la ciutat i pagesos de la comarca.

El  menú  serà  elaborat  per  una  cuinera  que  s’adaptarà  al  que  s’hagi  espigolat durant  la  jornada (aliments  descartats  que  s’acabarien  llençant  als  contenidors  a  causa  del  seu aspecte o perquè estaven a punt de caducar, productes que no es poden vendre pel seu aspecte o que són excedents).

La  Plataforma d’Aprofitament d’Aliments és l’entitat que col·labora en la organització, gestió i campanya del voluntariat per a l’espigolada i per cuinar els aliments.

Per tal del bon desenvolupament de la jornada es necessiten voluntaris y voluntàries. Apunta’t com a voluntari al formulari i rebràs tota la informació necessària per participar.

La Festa dels Aliments ha estat presentada aquest 4 de maig en una roda de premsa a la  sala  Margarida  Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado que ha comptat amb les intervencions de l’alcaldessa  de  Castelldefels, Candela  López  i  la presidenta de la Plataforma Aprofitem els Aliments, Montse Argemí.

+ INFO: Festa dels Aliments Aprofitats

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme