Cultura i participació marquen una nova edició de Sant Jordi a Castelldefels

Castelldefels va viure el passat 23 d’abril una nova edició de la diada de Sant Jordi amb algunes de novetats respecte als anys anteriors. A més de les tradicionals parades de llibreries, floristeries i entitats de la ciutat, s’ha incrementat substancialment la presència del nombre de parades. Aquest any es va superar per primer cop la cinquantena de parades.

A més, hi va haver una mostra dels Artistes Plàstics  de Castelldefels, una altra de l’Associació Artdefels (col·lectiu d’artesans) i l’espectacle animació infantil: “Animació per a la mainada… i més grandets”, a càrrec d’en Jaume Barri, al pati de l’antiga escola Lluís Vives (avinguda Primer de maig).

L’estand Cultura Sant Jordi 2019 “Castelldefels Cultura” va proporcionar informació relacionada amb les activitats de la Regidoria de Cultura, el Teatre Plaza, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, i el Servei Local de Català.

A la tarda, les autores i autors locals que han presentat obra aquest darrer any van estar signant exemplars a la plaça de l’Església.

Més activitats durant la setmana

El programa de San Jordi 2019 però, continua més enllà del dia 23 amb una sèrie de propostes culturals:

• Veredicte i lliurament dels premis del Concurs de fotografia Sant JordiDijous 25 d’abril – 20 h (Espai Margarida Xirgu)

• Revetlla de Sant Jordi + Celebració del 7è aniversari de la Biblioteca: Divendres 26 d’abril – 17h (Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado)

• Concert Coral de Sant Jordi: Dissabte 27 d’abril – 18h (Església Santa Maria)

 Ballada de sardanes: Diumenge 28 d’abril – 12 h (Plaça de l’Església)

• Concert Associació Musical de Castelldefels: Diumenge 28 d’abril – 18 h (Plaça de l’Església)

Veure fotogaleria

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme