Dilluns comença la 37a edició de les Jornades de la Gent Gran de Castelldefels

Les Jornades de la Gent Gran de Castelldefels arriben aquest any a la trenta-setena edició. El programa, com és costum, inclourà més d’una vintena d’activitats de tota mena.

Sobresurt, com és habitual any rere any, l’acte central de les Jornades, és a dir, el Dia de Festa a la plaça per a la Gent Gran de Castelldefels, amb sardanes, concert i ball.

Enguany, com passa cada quatre anys, les jornades s’avancen en el calendari amb motiu de les eleccions municipals. Així, la festa central serà el dimecres 8 de maig.

Les sardanes, el concert i el ball seran a a càrrec de l’Orquestra Internacional Selvatana. Entre les 18 i les 20 h se servirà a la zona habilitada, un berenar.

Les invitacions gratuïtes per al berenar es poden recollir del 16 d’abril el 4 de maig al Centre Municipal Frederic Mompou i a l’OAC. Per obtenir invitacions (n’hi haurà per a tothom) serà imprescindible presentar el DNI.

Així mateix, els matrimonis que durant aquest any 2019 celebrin les seves Noces d’Or podran, si ho desitgen, poden portar el llibre de família en el moment de recollir les invitacions i inscriure’s i participar en els actes d’homenatge del dia 8.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme