Els ajuntaments, pel comerç local

Els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i el Prat de Llobregat posen en marxa una campanya conjunta de promoció del comerç de proximitat amb el títol “Quina sort”.

La iniciativa, que té el suport de  la Diputació de Barcelona, posa de relleu els valors del comerç local mitjançant la marca comuna “UrbanShopping. La compra de tota la vida, a la teva ciutat”.  Aquest concepte paraigua, que està personalitzat per a cada municipi, tindrà continuïtat en properes accions promocionals.

Aquesta és la primera vegada que els cinc ajuntaments impulsen una campanya d’aquesta magnitud. Entre els arguments que desenvolupa, la campanya manté que «si bé existeix una trajectòria de treball comú per donar visibilitat i promoure el Delta del Llobregat com un veritable sistema territorial de comerç urbà, ara es fa un salt qualitatiu en les polítiques locals de suport al comerç per  afrontar els reptes que suposen les noves formes de consum i preferències de la ciutadania i revitalitzar els carrers i eixos comercials».

La campanya de promoció del comerç local s’ha presentat aquest migdia a Gavà. L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, ha subratllat «la importància que els ajuntaments treballin junts a favor del comerç de la mateixa manera que ens posem d’acord en la defensa de les infraestructures comunes. El comerç local fa ciutat, fa vida, fa caliu, és essencial per a la cohesió social del nostre territori i dignifica l’espai públic».

 

La primera fase, fins a després de Festes

La campanya arrenca el 15 de novembre i s’allargarà fins al 9 de gener, amb l’objectiu d’incentivar les compres nadalenques en el comerç de proximitat. La sort serà l’eix temàtic dels missatges que llança la campanya, en el sentit que subratlla «el privilegi que representa viure, treballar o moure’s per barris o ciutats amb teixit comercial actiu,  un comerç de qualitat que ofereix un bon producte i una atenció personalitzada, que fa un aprenentatge continu per oferir un servei cada cop millor i més competitiu, i que omple de vida els carrers».

En diferents suports, la campanya donarà visibilitat a «la bona feina dels comerciants locals».

 

Les accions de la campanya

La campanya es mostrarà a la ciutadania en múltiples formats i canals: publicitat exterior, retolació d’autobusos, falques radiofòniques, xarxes socials i un photocall.

Un altre de les accions de la campanya és la creació del web urbanshopping.cat, que ofereix tota la informació de la campanya, els elements visuals i la cartelleria que la componen.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme