Els Menjars d’Arreu del Món clouen una nova edició de les Jornades de Cooperació

Les XXV Jornades de Cooperació de Castelldefels s’han celebrat al municipi fins el 25 d’octubre amb una variada proposta d’activitats centrades en reduir la mortalitat infantil, quart objectiu del mil·lenni de les Nacions Unides

Fins el passat 25 d’octubre, el Consell Municipal de Cooperació ha organitzat la 25a edició de les Jornades de Cooperació, centrades en reduir la mortalitat infantil, quart objectiu del mil·lenni de les Nacions Unides, amb activitats per a totes les edats. Precisament, el passat 25 d’octubre la 19a edició dels Menjars d’Arreu del Món tancava un any més el programa d’activitats de les Jornades. L’esdeveniment es va desenvolupar a la pista poliesportiva de Can Roca. Aquest any la recaptació dels Menjars d’Arreu del Món anirà al projecte que la Fundación Alegra desenvolupa en un orfenat de Lomé (Togo). Es tracta del “Proyecto de Alimentos y Medicinas”, i té com a objectiu la cobertura socio-sanitària de la població infantil de 0 a 2 anys.

Les jornades havien començat el passat 18 d’octubre amb un recital poètico musical amb el Grup de Poesia Alga i el Grup Assai, format per Pep Solé i Manuela Pujante (flautes), Enrique Sánchez (guitarra clàssica i vihuela), Teresa de Juan (violoncel) i Montse Puig (percussió). L’acte va tenir lloc a l’espai Ramon F. Jurado de la Biblioteca Central. L’acte va comptar a més amb la participació de la regidora de Cooperació, Sonia Motos.

El programa ha integrat diverses propostes com L’Hora del Conte Solidari: “Cafè dolç, cafè amarg”, a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central; Cinema Solidari: “Con las manos vacías”,al Cinema Metropol; o l’Exposició “4% de mortalitat infantil a Cuba” del Hogar Materno Infantil de La Habana Vieja a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado.

Fotogaleria: Jornades de Cooperació 2014

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme