Especial Encesa dels Llums de Nadal 2020

Les restriccions Covid establertes per frenar la pandèmia no permeten aquest any la tradicional celebració a la plaça de l’Església de l’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal. Per aquest motiu, la regidoria de comerç ha impulsat la producció d’un programa especial de televisió per poder gaudir online d’aquest tradicional moment d’una manera diferent i especial. El programa s’estrena al canal de YouTube de l’Ajuntament avui dijous 26 de novembre a les 21.30 hores, moment que coincidirà amb l’encesa real dels llums de Nadal a la ciutat.

L’actor i veí de la ciutat, David Fernández, conegut popularment per la seva participació al Festival d’Eurovisión com a Rodolfo Chikilicuatre, és l’encarregat de conduir aquest programa especial que compta amb la participació dels Gremis de Comerç i d’Hostaleria, així com de diferents establiments comercials de la ciutat.

L’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal compta també amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el regidor de Comerç, Xavier Amate, el regidor de Cultura i Festes, Jordi Maresma, la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Eva López, la presidenta del Gremi de Comerç, Mari Cruz Duran, i el president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme