Festa Major d’Hivern 2019 – Activitats Populars

Malgrat la pluja i el vent, que el passat 4 de desembre van impedir que la fira comercial estigués a punt per al dia 5, Castelldefels ha viscut una nova Festa Major d’Hivern integrada per un ampli programa d’activitats i acompanyada, com és tradició els darrers anys, de la Fira Medieval Castrum Fidelis, que va veure minvat el seu calendari del 6 al 8 de desembre.

No obstant això, Castelldefels ha viscut una intensa Festa Major d’Hivern amb propostes de tot tipus. Gran pes del programa de festes, com és habitual, ha recaigut sobre les espatlles de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC), encarregada de posar de manifest al carrer l’expressió cultural tradicional catalana: diada castelleragrallersCercavila amb balls populars o el Correfoc i el Concert Coral, que es van avançar al cap de setmana anterior.

L’esport també ha estat protagonista amb una nova edició de la Pujada al Castell, ni més ni menys que la trenta-vuitena, que aquest any repetia sortida des de l’Oficina de Turisme de la Platja. O les classes obertes de tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme