La 5a Open Night mostra la vitalitat del comerç local

Organitzada pel Gremi de Comerç de Castelldefels i l’Ajuntament, la gran festa del comerç local va omplir de públic la plaça de l’Església i els carrers adjacents, dissabte passat, en una nova iniciativa de promoció i dinamització del comerç de proximitat

Castelldefels va acollir dissabte passat, dia 23 d’octubre, una nova edició de l’Open Night, iniciativa que busca la promoció i la dinamització del comerç local a través de la celebració de diverses activitats lúdiques.

Organitzada pel Gremi de Comerç de Castelldefels i l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Castelldefels, la celebració va oferir a un nombrós públic diferents activitats encaminades a mostrar la tasca del comerç local com a element cohesionador de la ciutat.

Al llarg de tot el dia, la fira en què establiments de la ciutat presentaven els seus productes i serveis va oferir descomptes i promocions especials als visitants. Es van celebrar dues desfilades de moda amb què les boutiques locals van presentar diferents models, infantils al matí, i per a adults, al vespre.

També durant tota la jornada es van succeir diferents activitats per atreure públic, com ara animació infantil, a càrrec de Memphis, o una actuació de l’acadèmia de ball DanceMe.

El programa de l’Open Night va incloure també el sorteig de quatre vals de compra valorats en 500 euros per gastar a establiments de comerç de proximitat.

FOTOGALERIA: 5a Open Night, la gran festa del comerç local

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme