La iniciativa ‘Alcaldessa compromesa amb tu’ recull les propostes del veïnat del Centre

Veure fotogaleria

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC),va dedicar el passat dimecres al veïnat del Centre per recollir les impressions i observacions dels veïns, en el marc de la iniciativa “Alcaldessa compromesa amb tu”.

Des del passat mes de gener, l’alcaldessa està visitant tots els barris de Castelldefels. L’objectiu d’aquestes visites és el d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat de barris. A aquestes visites també hi acudeixen regidors i regidores del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

“La millor manera de conèixer les opinions dels veïns de cada barri és estar al carrer, escoltant i prenent nota sobre possibles millores a realitzar. Vaig néixer a Castelldefels i sóc conscient que cada barri de la ciutat té necessitats diferents”, exposa l’alcaldessa. “Aquest és l’objectiu que perseguim amb el programa ‘Alcaldessa compromesa amb tu’. Seré a cadascun dels barris de la ciutat recollint preocupacions, treballant per donar resposta, i sumant esforços amb la ciutadania perquè Castelldefels segueixi creixent”, afegeix Miranda.

Amb aquesta iniciativa, s’ha posat en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen.

La Trobada oberta amb els veïns i veïnes va tenir lloc el passat 24 d’octubre a la Carnisseria La Marca. Així, Els veïns i veïnes van trobar el seu espai per traslladar a l’alcaldessa les seves consultes, peticions o suggeriments.”L’objectiu és seguir sumant propostes, idees i esforços perquè Castelldefels segueixi creixent”, afirma l’alcaldessa. En aquesta ocasió, la trobada va comptar a més amb la participació de la regidora responsable de l’Audiència de Veïnat de AlbarellsNathalie Langer (Movem), el regidor de Governació i Seguretat, Jordi Planell, la regidora de Promoció Econòmica, Eva López i el regidor d’Esports Joventut i Gent Gran ; Fernando Cerpa.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme