“L’Alcaldessa als barris” – Els Canyars

Una delegació de l’equip de govern municipal encapçalada per l’alcaldessa Maria Miranda va visitar el barri amb aquesta iniciativa, un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, va visitar el passat 22 de setembre, el barri castelldefelenc de Canyars, en el marc de la iniciativa “L’alcaldessa als barris”.

Com és habitual, per tal de recollir de primera mà les impressions de les veïnes i veïns el barri, la jornada va incloure, entre altres reunions, un “Cafè amb la ciutadania (i AVV)” entre l’alcaldessa Miranda, i alguns membres del govern municipal, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri i membres de l’associació veïnal. L’alcaldessa va visitar els centres educatius del barri com l’escola Els Pins i el col·legi Frangoal acompanyada del primer tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jordi Maresma.

“El veïnat ens ha traslladat el privilegi que suposa viure a Canyars. Es tracta d’un barri molt jove en constant millora i evolució, amb importants equipaments com el centre cívic Canyars-Poble Vell, que alberga elcentre de polítiques d’Igualtat Montserrat Roig, o l’estadi municipal de Canyars, seu de la UE Castelldefels”, ha valorat l’alcaldessa Maria Miranda. La ciutadania va traslladar també preocupacions per temes relacionats amb la neteja, com brossa fora dels contenidors o excrements de gossos a la via pública, “uns problemes en què l’Ajuntament ja està treballant per solucionar-los”.

Tot i que no es contemplen projectes de gran envergadura al barri, Miranda ha anunciat petites actuacions que incrementaran la qualitat de vida dels ciutadans com les futures millores a la pista d’educació vial de Canyars i el parc dels Xiprers. “A més, el barri millorarà sensiblement les seves connexions amb la resta de la ciutat i els municipis de la comarca gràcies a la renovació de la C-245 fins a Cornellà que integrarà una línia de bus elèctric”, ha afegit l’alcaldessa de Castelldefels.

La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme