“L’Alcaldessa als barris” – Vista Alegre

La iniciativa municipal “L’alcaldessa als barris” arribava el passat 3 de novembre al barri de Vista Alegre on l’alcaldessa Maria Miranda va poder recollir de primera mà les impressions i suggeriments del veïnat del barri • El nou centre cívic preveu obrir les seves portes en un mes aproximadament

“El nou equipament està totalment acabat i està previst que en un mes aproximadament obri les seves portes”. Així ho va anunciar l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el passat 3 de novembre en el marc de la iniciativa municipal “L’alcaldessa als barris”, que en aquesta ocasió arribava al barri de Vista Alegre. “Aviat la gent del barri podrà accedir al nou centre cívic i donar-li vida”.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és escoltar les peticions i suggeriments de la ciutadania així com recollir les necessitats de cada barri de Castelldefels. En aquesta ocasió, una delegació de l’equip de govern municipal encapçalada per l’alcaldessa Maria Miranda i el primer tinent d’alcaldia, Jordi Maresma, va visitar el barri de Vista Alegre creant un espai de trobada i de comunicació que va permetre posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen.

“Entre els principals reptes del barri es troba l’accessibilitat”, va explicar Miranda“Vista Alegre es troba en una zona alta i en aquest sentit van sorgint moltes modificacions, arranjaments i millores que diàriament es van executant”.

La jornada va incloure també una visita a la Casa d’Oficis de Vista Alegre, un programa mixt de formació i treball, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball als barris” i organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels. El centre està a punt d’iniciar un nou curs amb l’obertura d’un nou tercer mòdul d’Entorn Digital, que s’uneix als mòduls ja existents de Manteniment i arranjaments de la llar i Atenció a les persones. “És una bona notícia perquè hi hauran més joves que es podran beneficiar de la formació pràctica que ofereix aquest servei”, va valorar l’alcaldessa.

Com és habitual, per tal de recollir de primera mà les impressions de les veïnes i veïns el barri, la jornada va incloure, entre altres reunions, un “Cafè amb la ciutadania (i AVV)” entre l’alcaldessa Maria Miranda, acompanyada de membres del govern municipal, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri i membres de l’associació veïnal. “En aquesta ocasió hem pogut donar la benvinguda a la l’associació veïnal del barri que compta amb nova junta”, va explicar l’alcaldessa.

La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme