No more flowers – 2on Premi Concurs NDI 2013

Segon premi: “No More Flowers” d’Andrea Avellino Gilbert i Valentina Fassi Castillo (Institut Josep Lluís Sert).

Alumnes dels tres instituts públics han realitzat 31 vídeos, per a l’elaboració dels quals han rebut formació tècnica i de difusió de valors d’igualtat entre homes i dones, en el marc de les XXIX Jornades de les Dones de Castelldefels

El veredicte del jurat de la tercera edició del concurs de curtmetratges d’Igualtat i Usos del Temps “NOdaIGUAL” es va fer públic en la cerimònia que, en el marc de les XXIX Jornades de les Dones, va tenir lloc el dissabte 9 de març a l’Espai Ramon Fernández Jurado de la Biblioteca Central.

S’han presentat a concurs 31 curtmetratges realitzats per alumnes dels tres instituts públics de Castelldefels, Josep Lluís Sert, Les Marines i Mediterrània. L’alumnat ha rebut nou hores de formació en valors d’igualtat entre dones i homes i prevenció de la violència de gènere, així com tècniques d’elaboració de guions i de filmació.

El jurat de la convocatòria, presidit pel regidor d’Educació i Igualtat, Santiago Barona (CiU), l’han format representants dels centres educatius de secundària, del Consell Municipal de les Dones, del Circuit d’actuació contra la violència de gènere, de la coordinadora d’AMPA i de diferents àrees municipals (Igualtat, Educació, Comunicació, Serveis Socials i Cultura i Joventut). Donant suport al Jurat, com experta, va assistir a la reunió del jurat Noelia Bail, responsable de la formació.

En les deliberacions, el jurat va tenir en compte diferents criteris, al voltant del tema d’igualtat tractat (igualtat de gènere, usos del temps, rols de gènere, les feminitats, les masculinitats), innovació en la temàtica tractada, tractament estètic (edició, realització, muntatge…), interpretació dramàtica, tractament tècnic (imatge, llum, so, efectes especials…).

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme