Parlem amb l’alcaldessa – Març 2016

La alcaldessa de Castelldefels, Candela López, va respondre el passat 2 de març (12 h) a les preguntes de la ciutadania en directe a Ràdio Castelldefels 98.0 FM a l’espai “Parlem amb l’alcaldessa”
L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, tornava al programa “Parlem amb l’alcaldessa” a l’emissora municipal Ràdio Castelldefels (s’escolta al 98.0 de la FM o bé a través d’internet a l’adreça: www.radiocastelldefels.org/on-line). El programa també es va poder veure en directe a través de www.CastelldefelsTV.org, www.elcastell.org i www.castelldefels.org.

L’alcaldessa va respondre a les preguntes dels ciutadans i ciutadanes que van arribar a través de diferents canals, a través de la unitat mòbil que es trobava als carrers de Castelldefels emetent en directe o mitjançant el telèfon de la ràdio (936.641.752).

Les xarxes socials també es van incorporar a aquest espai tradicional a Ràdio Castelldefels. Durant els dies, abans i durant el programa, els ciutadans van poden fer arribar les seves preguntes a l’alcaldessa a través del Twitter de @radioCastelldef o de l’@ajcastelldefels amb el hasthag ‪#‎parlemambalcaldessa i/o través del Facebook (www.facebook.com/radio.castelldefels o www.facebook.com/ajuntamentdecastelldefels) enviant un missatge.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme