Policia Local i Mossos d’Esquadra reforcen la seguretat durant la campanya de Nadal a Castelldefels

Des del passat 30 de novembre la Policia Local i els Mossos d’ Esquadra desenvolupen la campanya Grèvol, un dispositiu de seguretat especial que té com a finalitat la prevenció de delictes que puguin afectar tant als comerciants com als potencials clients, coincidint amb la campanya comercial del període nadalenc

La campanya Grèvol s’ha presentat aquest dijous 3 de desembre amb una visita a diferents comerços del centre de la ciutat a càrrec de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, el regidor de Governació, Seguretat i Protecció Civil, Jordi Planell, la regidora de Comerç, Turisme i Hostaleria, Ana Quesada, i els comandaments dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local a Castelldefels.

Es tracta d’un pla que cada any realitzen conjuntament ambdós cossos de seguretat amb l’objectiu de sumar esforços i prevenir delictes en l’interior dels comerços. El pla té també com a finalitat augmentar la percepció del grau de seguretat entre els comerciants de la ciutat i la seva clientela amb més presència policial als carrers en unes dates on augmenta l’afluència als establiments comercials.

Entre les actuacions programades en la campanya Grèvol destaquen la informació porta a porta sobre les accions que es duran a terme i la presentació d’un conjunt de consells de seguretat. Alhora, aquest intercanvi d’informació pot ser d’utilitat als cossos de seguretat en la prevenció de possibles delictes.

El desenvolupament del pla implicarà des d’agents de proximitat, que patrullaran a peu pels eixos comercials, fins patrulles de reacció i agents d’investigació. Amb aquesta actuació també es pretén un major acostament a la ciutadania per part dels cossos de seguretat que operen a Castelldefels, un dels principals objectius del govern local.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme