‘Sortim?’ 17-19 FEB

Aquest dissabte el Teatre Plaza viurà una de les nits més importants de la seva història amb el concert de Paco Ibáñez. Sent tota una icona de la poesia, la música popular i la cançó dautor, l’artista creu en l’amor, la llibertat i la dignitat per combatre la violència i la injustícia. Tota la seva trajectoria musical es veurà reflexada en un concert antològic que es presenta en el marc del festival BarnaSants.

“El Maquinista de la General”, un clàssic immortal del cinema, arriba aquest divendres a la biblioteca de Castelldefels. La pel·lícula de Buster Keaton es projectarà a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramón Feràndez Jurado en un format molt especial: el mestre Josep Maria Baldomà, compositor i especialista en acompanyament de cinema al teclat, acompanyarà en directe la projecció d’aquesta joia del cine mut.

Més dies per veure l’exposició “La calma antes de la tormenta” del fotògraf peruà Baldomero Alejos, que es prorroga fins el 10 de març, situada a la Sala Margarida Xirgu de la biblioteca. Un treball que retrata la quotidianitat, els costums, l’arquitectura i la dinàmica de la societat d’Ayacucho prèvies a l’origen del terrorisme que va assolar el país l’any 1980.

Els més petits també podran gaudir amb una sessió de teatre amb l’espectacle “Plors de Cocodril”, a càrrec de la companyia La Pera Limonera, que ens explicarà la història d’un electricista que s’ha de fer càrrec d’un grup de nadons que no paren de plorar. L’espectacle es representarà aquest diumenge al Teatre Plaza.

A part d’aquests esdeveniments, podrem gaudir de moltes altres activitats durant el cap de setmana, com el taller infantil “Carnival Fun Craft!”, un torneig d’escacs al Kasal de Joves, i una nova sessió de l’Escola de Castells per divendres; un taller familiar per aprendre a fer sabó utilitzant oli brut i una sessió de teatre en anglès per als més petits aquest dissabte; i per diumenge un taller d’elaboració de jocs en el marc de la Jugateca ambiental.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme