‘Sortim?’ 24-26 FEB

Amb més de cincuanta anys de trajectòria artística, l’actriu Concha Velasco retorna al Teatre Plaza amb l’espectacle teatral “Reina Juana”, un drama de tall històric escrit pel dramaturg Ernesto Caballero. Es tracta d’un intens monòleg centrat en l’última nit de vida de la filla dels Reis Catòlics, mostrant les seves pors i gelosies, l’ansietat i la terrorífica depressió que es van apoderar del seu cos i de la seva ment.

Arriba una nova edició del programa d’oci nocturn ”Activa la nit”, adreçat als joves de Vista Alegre i altres barris de Castelldefels, amb l’objectiu d’oferir un ventall d’activitats lúdiques, culturals i esportives en un horari diferent. En aquesta ocasió, el programa ofereix un taller de zumba i tornejos de tenis taula, de Fifa i de futbolí mixt.

El Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels torna aquest cap de setmana amb la pel·lícula Vaiana. Aquesta iniciativa, organitzada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat, ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat, amb un preu d’entrada de 4 euros.

Aquest cap de setmana arriba una de les celebracions més esperades per la ciutadania: el Carnaval de Castelldefels.  El gruix del programa arriba el dissabte pel matí, amb la novetat del Carnaval a la Platja, organitzat per les associacions de veïns del Baixador i de Lluminetes. Per la tarda tindrà lloc la tradicional Gran Rua de Carnaval pels carrers del centre, seguida del Gran Ball de Carnaval.  El diumenge per la tarda es pararà atenció als més petits amb la Gran Rua infantil de Carnaval i la festa i ball d’animació a la plaça de l’Església. També es celebrarà al centre Frederic Mompou el Ball de Carnaval de la Gent Gran.

Pel que fa a la resta d’activitats programades pel cap de setmana, divendres es realitzarà un taller de Yoga Flow en el marc de la cinquena edició de les Jornades de Vida Sana; dissabte hi haurà un taller infantil amb temàtica especial de Carnestoltes; i diumenge es celebrarà la mitja marató Gavà-Castelldefels-Gavà pel matí, i un taller de disfresses reciclades a la Jugateca Ambiental. A més, els matins de dissabte i diumenge s’oferiran diferents visites pels espais del Castell.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme